Unionen

Bli medlem i Unionen
Varför? Se nedan!


Fem förmåner

Här hittar du fem fördelar med medlemskapet.

Nån att fråga

Det du inte har i huvudet kan du ha i Unionen! Hur lång uppsägningstid har jag? Hur många timmar får jag jobba egentligen? Vad ska jag tänka på vid utlandsarbete? I Unionen kan vi dina rättigheter och är experter på svenskt näringsliv. Du får snabbt och professionellt stöd och förhandlingshjälp om det uppstår problem på arbetsplatsen.

Koll på lönen

Dags för lönesamtal? Vår lönestatistik är efterfrågad och vår rådgivning hjälper dig med de rätta argumenten. En bra grund är kollektivavtalet som ger dig och alla andra rätt till en årlig löneökning. Det ökar chansen att få den lön du förtjänar.

Tryggare mellan jobben

Unionens inkomstförsäkring kompletterar a-kassan och gör att du kan få 80 procent av hela din inkomst vid arbetslös, ända upp till en inkomst på 36 000 kr/månaden i 150 dagar (dessutom kan du frivilligt utöka skyddet till 200 dagar).

En skjuts i karriären

Dags att ta nästa steg? Med våra karriärcoacher kan du lägga upp en plan för hur du vill komma vidare i din karriär. Du kan också använda våra verktyg som cv-guiden, kompetenskartan, karriärplaneringen. Vill du vidareutbilda dig kan du få Unionens studiestöd med upp till 11 900 kronor.

Du tjänar på kollektivavtalet

Vårt kollektivavtal innehåller många förmåner på jobbet som ger dig mer pengar i plånboken varje månad: årlig löneökning övertidsersättning, tjänstepension, kompetensutveckling med mera. Ju fler medlemmar vi är, desto bättre innehåll i avtalet kan vi förhandla fram i vårens avtalsrörelse.


Låter det intressant?
Let me know!

2010-09-23 @ 10:44:32 Allmänt Permalink


Kommentarer
Postat av: Millah Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback