Nätshopping

Idag har jag beställt lite grejer från Eleven
Ni kommer givetvis få mina synpunkter på produkterna när jag använt dem ett tag.
Jag har kopierat texten från Elevens hemsida.

Artego Color Shine Mask

En helt underbar och uppfräschande färgmask för färgat och naturligt hår, ditt hår kommer att bli strålande glansigt, mjukt och väldoftande. Välj alternativ efter vilken typ av hår och färg du har, varje produkt har en unik doft som skiljer dem åt. Används efter schamponering.
Engångstub 70:-
Finns för flera hårfärger


OroFluido Hair Oil

OroFluido är den nya skönhetsritualen för ditt hår. OroFluido är ett skönhetselixir för alla hårtyper som sveper in håret i ren lyx. Den innehåller tre naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och som snabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensen är silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj. Leder tankarna till vackert, skinande guld!

INTRODUKTIONS-ERBJUDANDE Vid köp av 100 ml OroFluido så medföljer 3 x 5 ml utan extra kostnad. Perfekt att ha med på resan.

  • Gör ditt hår sammetslent.
  • Ger håret en fantastisk strålande glans.
  • Ger håret en underbar doft.
    279:-

TVÅL Whipped Sugar Body Scrub, Rosa Snöflinga

Detta är en underbar kroppspeeling med socker som gör din hud otroligt mjuk och len. Du får dessutom en otroligt god doft som håller i sig under dagen. Sockerskrubben ska användas på fuktig eller blöt hud. Ju mer vatten desto mjukare peeling.

Rosa Snöflinga är en blandning mellan Pink Cotton Candy och polkagrisar
99:-




Tangle Teezer Utredningsborste

Frisörernas favoritutredningsborste. Ta farväl av tovor och trassligt hår. Tangle Teezer har på kort tid blivit den mest populära utredningsborsten. Hjälper till att göra håret slätt utan att skada fjällsiktet. Tangle Teezer kan användas för att reda ut både vått och torrt hår.
159:-


Kaeline Rhassoul Blanc Naturel

Den vita leran är en naturlig mineral som har använts i århundranden av de orientaliska kvinnorna under deras hammam-ritualer. Lerpulvret blandas med vatten och Arganolja till en fast lera som kan användas som kroppsmask, ansiktsmask och hårmask. Den vita leran är mjuk men stelnar snabbt på huden, efter 20 minuter avlägsnas masken med ljummet vatten.

Leran tränger ned i huden och renar på djupet, ger en silkeslen hud med ökad spänst och mjuk yta. Din hy blir fri från orenheter.
199:-



GA.MA Tourmaline Curling Iron

GA.MA, som är ett världskänt namn inom hårstyling, lanserar nu en locktång som finns tillgänglig i två storlekar - 19 mm och 25 mm. Båda med tourmaline-teknologi och fjärr-infraröd värme för att skonsamt styla ditt hår. De eliminerar frissighet och skapar ett mjukt, silkeslent hår samtidigt som de förbättrar och ger nytt liv till ditt hår.

GA.MA's locktång erbjuder maximal värmeöverföring och skyddar ditt hår. Tack vare fjärr-infraröd värme så får du en skonsammare styling än ordinära locktänger. Detta tack vare värmens våglängd som omedelbart penetrerar djupt in i håret och värmer från insidan och ut, vilket skyddar hårets yttre lager, som är känsligast. Hårets yttre skikt utsätts för mindre värme vilket ger minimal negativ påverkan.

  • Finns i två modeller: 19 mm & 25 mm
  • Tourmaline-teknologi & fjärr-infraröd värme.
  • Temperatur 190°C.
  • 1 års garanti.
    295:-


Det var det!
Hoppas nu det är bra grejer :)

Shoppa här!
2010-05-01 @ 15:07:56 Shopping Permalink


Kommentarer
Postat av: J

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback